THE BEST OF JAMAICA REGGAE FILM FESTIVAL CINEMA PROGRAM

EUROPE’S LARGEST EVER REGGAE FILM PROGRAM 22 FILMS 8 UK PREMIERS TIMETABLE BELOW

http://clashfinder.com/s/olf2012/

TIME   Fri. 10th Aug  5pm

Showtime – History of UK Dancehall

Rollo Jackson Sweden  70mins

6pm

Musically Mad

Kalle Folke USA 54mins

7pm

The Legacy

Jep Jorba Spain 24mins

7:30pm

Reggae in the Ruff

Don McConnell US/JA 60mins

8:35pm

Ichiban Reggae Japan

Roan Ross USA/JAP 60mins UK PREMIER

9:40pm

Dub To Jungle

Nick Hayman UK 15mins

9:55pm

Vagabondz: Dub To Jungle Tour

Josh Cohen UK 3mins

10:00pm

*Bob Marley Special (TBC)

Reggae Strong USA 30mins UK PREMIER

10:30pm

Studio ‘Drummie’ One and the History of Rocksteady Music

Guy Ragosta USA/JA 60mins UK PREMIER

11:30pm

*Reggae: Jamaican Soul (TBC)

Don King USA 29mins 1975

12:00am

Lovers Rock Gala awards 1

Mikey Parkes UK 120mins 2:00am END

*=To be confirmed

TIME

Sat. 11th August 5:30pm

Q+A Esther Anderson & Gian Godoy

6:00pm

Bob Marley: The Making of a Legend

Esther Anderson & Gian Godoy

UK 93mins 2012 7:40pm

Icon Eye

Tony Lowe USA 58mins 2012 UK PREMIER

8:40pm

Jamdown

Emmanuel Bonn France 70mins 1980

10.00pm

Word, Sound+Power

Jerry Stein USA 60mins 1979

11.00pm

Kilamanjaro Soul of the Lion

USA 10mins UK PREMIER 11.15pm

FIYAH! Dubbing Away – Oku Onuora Documentary

Joshua Bee Alfia USA 33mins UK PREMIER

11:50pm

Count C – The Wizard Of The West

Soul of the Lion USA 6mins UK PREMIER

12.00pm

Lovers Rock Gala Awards 2

Mikey Parkes UK 120mins 2:00am

Sun.12th Aug. 6pm

Intensified

Jep Jorba Spain 2011

7pm

DJ Derek

Helena Appio UK 30mins

8:40pm

Red, Amber, Green

Christopher Byfield JA 18mins 2012

9:00pm

Rastafarians of Jamaica

Aran Patinkin Israel 28mins?

9:30pm

Fire Burn Babylon

Sarita Seigel UK 53mins 2010

via One Love Festival.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *